Akhirnya Aku Mengalah...

Apa dah jadi...kata dah nak tutup blog ni akhirnya buka semula...begitulah manusia.
Rasanya nak motivasikan diri, tak termotivasi juga...jadi kena fikirkan semula bagaimana nak jadi efektif?
Mungkinkah efektif tu lebih sesuai buat diri ini...

Begitu juga dulu-dulu rasa tak nak join facebook, last last terpaksa join juga sebab ramai kawan-kawan yang ajak join. Moga-moga niat ikhlas ini beroleh keberkatan serta dijauhkan daripada kesan-kesan negatif. Moga dapat mengeratkan ukhwah sesama kita.

Apakah ini pengorbanan yang perlu dilakukan bersempena dengan Idil Adha kali ini? Mengorbankan sedikit prinsip untuk kebaikan yang maksimum.

Moga Allah merahmati kita semua.

SALAM IDIL ADHA 1430H. KULLU 'AAM WA ANTUM BI ALF KHAIR

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Kesan Perang Gaza

'Ammi atau Fushah?

Muscat Festival 2016